5 van 5 sterren
Klanten hebben 675 beoordelingen gegeven aan Miss Appril
 
Vind je match direct: 
 

Nieuws, podcasts en video’s

Podcast Apps & recht

In deze podcast gaat Jacqueline in gesprek met Ruby Nefkens over haar werk als advocaat. Zij helpt app bouwers en klanten die apps laten ontwikkelen bij alles wat daar in juridische zin bij komt kijken.

Lees meer...

Een interactief spel voor Eurovisie-kijkers, de lancering FantESCy-app:

Zaterdag 9 mei vond de lancering van de interactieve FantESCy-app plaats in de verschillende app stores. De app introduceert een uniek competitie-element voor de kijkers van het Eurovisie Songfestival. In de spel-app staat stemmen en voorspellen centraal. De ranking wordt per land en wereldwijdbijgehouden, maar je kunt ook met vrienden en familie eigen poules samenstellen. Verder komen in de app…

Lees meer...

Een uitnodiging voor Appril Festival 2020

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is druk bezig met de ontwikkeling van de corona app. Dit doen zij met een groep internere en externe experts. De externe experts die zijn aangehaakt zijn een kei op het gebied van ontwikkelen. We miste echter nog wat competenties, vandaar deze open brief aan Ron Roozendaal. Met meteen een uitnodiging om te…

Lees meer...

Apps en recht, zo zit dat!

Tijdens de Corona crisis ging ik in gesprek met IE advocaat Ruby Nefkens. Over haar boekje Apps & recht en de Corona app die word ontwikkeld

Lees meer...

AndroidWorld bespreekt de Coronona appathon

De overheid starte een tender waar men advies van app bouwers in het land vroeg. Bedrijven konden hun app insturen en presenteren tijdens een appathon. Hoe ging dit in zijn werk en wat kwam daar bij kijken? In het interview van AndroidWorld hoor je de Ins & Outs.

Lees meer...

Nieuw! De zelf-coaching app SAM!

SAM is een zelf-coaching app, waarmee je met behulp van tips en oefeningen, de regie over jouw leven pakt, om beter in je vel te zitten en in balans te zijn.

Lees meer...

Edu Play Book app

Voor veel ouderen is bezoek van de kleinkinderen het hoogtepunt van de week, maar in de strijd tegen het coronavirus blijven we met z’n allen zoveel mogelijk thuis. De Edu Play Book app helpt door families weer dichter bij elkaar te brengen.

Lees meer...

Apps ontwikkeld in Corona tijd

Deze app heeft als uitgangspunt om de Amsterdamse consument in deze #blijfthuis tijd van restaurantkwaliteit te laten genieten, zij het in eigen keuken. De app stelt daarmee letterlijk de deuren van de Centrale Markthallen open voor de consument.

Lees meer...