5 van 5 sterren
Klanten hebben 675 beoordelingen gegeven aan Miss Appril
 
Vind je match direct: 
 

News type: Podcast

Podcast Apps & recht

In deze podcast gaat Jacqueline in gesprek met Ruby Nefkens over haar werk als advocaat. Zij helpt app bouwers en klanten die apps laten ontwikkelen bij alles wat daar in juridische zin bij komt kijken.

Lees meer...

To app or not to app. Dit bespreek ik met Jephta Peijs, Digital Innovation – Researcher bij Clockwork. In deze podcast vertelt Jephta Peijs over de keuzes die je moet maken voordat je aan een app begint.

Lees meer...

(H)appy talk podcasts app bouwend Nederland

Nieuw! (H)appy talk podcasts over app bouwend Nederland In 30 minuten neemt Miss appril een duik in de wereld van app bouwend Nederland. Jacqueline gaat in gesprek met de Non- techies die werken aan apps.Dit zijn bijvoorbeeld de product owners, UX designers en growth hackers. Super technisch hoef je niet te zijn om deze podcasts te beluisteren.

Lees meer...

Hoe val jij met je app tussen de 5 miljoen apps en zorg je ervoor dat gebruikers voor jouw dienst kiezen? Brigitta Schlumpf van Wuzzon is expert op het gebied van app marketing. Zij weet alles van het vindbaar maken van jouw app in de stores, de tools die je hierbij helpen en hoe je effectief je eigen kanalen kunt…

Lees meer...

In deze aller eerste aflevering van de Miss appril  podcasts gaat jacqueline in gesprek met It Architect Dennis Reumer. Dennis heeft in het verleden voor corporates apps ontwikkeld en doet dit nu bij de overheid. Welke uitdagingen hierbij komen en wat is het dat werk nu zo leuk maakt, legt hij uit in de deze podcast. Mocht je meer van…

Lees meer...