5 of 5 stars
Clients have given 675 reviews to Miss Appril
 
Find your match instantly: 
 

Op zoek naar een nieuwe App developer in jouw team?

Ontdek het ruime aanbod van mobile app developers en specialisten van Miss Appril.

Jouw bedrijf maakt high end apps. Je bent een specialist in mobiele producten, voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld smartphones, tablets, wearables, smart tv’s of iOT development. Je bent op zoek naar professionals die je hierbij helpen, of dat nu gaat om native app developers, cross platform specialisten of UX/UI-designers en product owners. Er is altijd behoefte aan nieuw talent, want je bedrijf groeit. Je hebt echter geen tijd of netwerk om de juiste kandidaten te zoeken. Wat nu?

Professionele ondersteuning bij werving en selectie 

Miss Appril helpt je bij het vinden van professionals voor je team. Wat haal jij uit onze dienstverlening?


Miss Appril werkt met kandidaten die een bewezen staat van dienst hebben in de tech industry, en uitgebreid zijn gescreend – zonder uitzondering – via een face to face kennismaking. Zo weten wij precies waar de krachten liggen van elke professional en of hij of zij goed aansluit bij het profiel wat ingevuld moet worden. 

Wij staan fulltime paraat om aan jouw zoekvraag te voldoen. Dit vak doe je niet zomaar ‘erbij’; een goed bemande HR-afdeling heb je ook niet altijd paraat. Daarom loont het zeer de moeite om deze specialistische zoektocht, in een gespannen markt, te delen met de professionals van Miss Appril. Door het recruitment volledig uit te besteden of gedeeltelijke ondersteuning te vragen, met inzet van het netwerk van Miss Appril en selectie van de juiste kandidaten. 

Werken met Miss Appril

Wat betekent het voor mij? 

De voordelen worden al snel zichtbaar: 
– Deze werkwijze scheelt tijd, biedt veel slagkracht en geeft de juiste argumenten voor een goed onderbouwde beslissing. 
– We zorgen we dat jij in contact komt met de beste mensen die beschikbaar zijn in de markt. 
– De aanpak verdient zich razendsnel terug – voor je het weet is de nieuwe collega ingewerkt en kun je niet meer zonder. 

Aanpak
In een intake bepalen we samen de werkwijze, op basis van jouw wensen voor o.a. het soort dienstverband, de regio en de arbeidsvoorwaarden. We vertellen je alles over de transparante werkwijze en tarieven van Miss Appril. Persoonlijk contact, een positieve benadering en veel respect voor ieders wensen zijn de uitgangspunten van onze matchmaking.

Wanneer gaan wij aan tafel om de mogelijkheden te bespreken?