5 van 5 sterren
Klanten hebben 675 beoordelingen gegeven aan Miss Appril
 
Vind je match direct: 
 

Exposure op Miss Appril

Profileer nu je bedrijf met een boost van zichtbaarheid binnen het netwerk van Miss Appril.

Profileer nu je bedrijf met een boost van zichtbaarheid binnen het netwerk van Miss Appril. Met deze opties vergroot jij je slagkracht als app agency, digitaal bureau of consultant.

Met een profiel op Miss Appril krijg je professionele en gerichte aandacht in de markt, ruimte om je expertise te laten zien en acties op te starten. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de Nieuwsrubriek, met het plaatsen van een aantal artikelen over jouw bedrijf of over de klanten waarvoor je apps ontwikkelt. We vullen dit samen in, met een aantal basisingrediënten die de aanpak tot een succes maken. 

Nieuwsgierig naar de opties? Lees hieronder meer.

Overzicht pakket opties

Miss Appril Business exposure1.Company Profile2.ExposureXL3.FestivalPlus
Opmaak profiel en artikelenvvv
Plaatsing artikelen244
Social media promotievvv
Podcastvv
Interview met team member naar keuzev
Deelname appril festivalv

1. Company Profile

Zichtbaarheid via het Miss Appril netwerk

Dit pakket bevat de basis van de promotionele aanpak: een bedrijfsprofiel op de Miss Appril website. Dit betekent zichtbaarheid in het netwerk van Miss Appril, een netwerk van (mobile) professionals, agencies, corporates en startups met een eigen app.

Dit bedrijfsprofiel is online goed vindbaar, geeft een exclusieve uitstraling aan jou als geselecteerd bureau en zal door mij actief onder de aandacht worden gebracht van de juiste contacten en geïnteresseerden, via een aan gerichte sociale media aanpak. Start de corporate storytelling vandaag nog en meld je aan voor een bedrijfsprofiel. Breid je persoonlijke netwerk en SEO performance in één klap flink uit!

Jouw deal
Plaatsing binnen de bureauselectie 
+ Twee artikelen op de Miss Appril Website binnen de Nieuws pagina 
+ Promotie op social media accounts van Miss Appril
+  Portfolio weergave 
+ Link naar je website

Meer informatie graag!

2. ExposureXL

Boost via het Miss Appril netwerk

Behoefte aan nog meer zichtbaarheid en een extra boost voor je corporate storytelling en linkbuilding? Met het ExposureXL pakket duiken we nog dieper in de content van jouw bedrijf, jouw klanten en de apps die je ontwikkelt.

Met extra artikelen, een eigen podcast geven we de online promotie en SEO van jouw bedrijf een enorme boost. Een exclusief interview op de Miss Appril website en uitgebreide aandacht in social media vergroten de zichtbaarheid nog verder. Uiteraard bepalen we in overleg de focus op jouw dienstverlening en expertise, om tot een optimale profilering te komen. 

Jouw deal
Plaatsing binnen de bureauselectie
+ Vier artikelen op de Miss Appril Website
+ Promotie op social media accounts van Miss Appril
+ Portfolio weergave 
+ Link naar je website
+ Interview met founder
+ Podcast opname en publicatie op diverse kanalen (en voor eigen gebruik) 

Geef mij die boost!

3. FestivalPlus 

Live netwerken én online exposure via Miss Appril

Ben je geïnteresseerd in het FestivalPlus-pakket? Dan ben je helemaal klaar voor een jaar vol professionele exposure. Kijken we samen hoe jouw bedrijf kan floreren tijdens het appril festival, waar business developers, product owners, designers en developers van toonaangevende bureaus elkaar ontmoeten om zich te verdiepen in actuele trends in de app wereld.

Een onweerstaanbaar aanbod!
Op dit internationale podium mag jouw bedrijf niet ontbreken.
Vergroot je bereik, werf nieuw talent, vind nieuwe opdrachtgevers en deel mee in de buzz marketing van Miss Appril voor optimale zichtbaarheid! 

Jouw deal
Plaatsing binnen de bureauselectie
+ Vier artikelen op de Miss Appril Website
+ Promotie op social media accounts van Miss Appril
+ Portfolio weergave 
+ Link naar je vacatures
+ Podcast opname en publicatie op diverse kanalen (en voor eigen gebruik) 
+ Expert partner appril festival 2021

Hier wil ik alles over weten!

Eenmalig artikel publiceren

Binnen de nieuws katern van Miss Appril.nl

Jouw product, dienst of (commerciële) boodschap onder de aandacht van app bouwend Nederland? Publiceer je persbericht of zakelijk artikel op Missappril.nl en breid je bereik nog verder uit. Een waardeverhogend artikel, op een doelgericht platform: hier komen jouw klanten en toekomstige werknemers om op de hoogte te blijven.

Hoe werkt het? 
Geef ons de door jouw gewenste input en wij maken er een zichtbare, opvallende, wervende online publicatie van! Je mag het artikel zelf schrijven; wij doen de rest. Van een strakke opmaak tot distributie in al onze kanalen. Beschrijf je eigen kwaliteiten en laat dit uitdragen door een gewaardeerde professionele partij in deze sector – Miss Appril!

Wil graag meer weten

Podcast opnemen

Met Miss Appril, check; https://anchor.fm/miss-appril

De ontwikkeling van de podcast in Nederland heeft het afgelopen jaar een flinke vlucht genomen. Uit de Markteffect Podcast Monitor van 2019 blijkt dat miljoenen Nederlanders luisteren naar podcasts, ruim een uur per week. Een kwart hiervan luistert (ook) vanwege zakelijke doeleinden. Dit is een unieke marketingkans voor bedrijven die zich op een originele, eigentijdse en herkenbare manier willen profileren.

Wat kunnen we voor je doen?
Gebruik de expertise van Miss Appril om snel een kant-en-klare podcast af te leveren, met sprekers naar keuze en over elk denkbaar onderwerp. Onze mobiele studio staat voor je klaar, de kanalen voor publicatie zijn ingericht. Uiteraard deel je het resultaat ook op je eigen platformen. Microfoon aan en gaan!

Meer weten over mijn werkwijze?
Vraag nu het informatie pakket aan.

Doe mij een Podcast