Een nieuwe Soft skills training voor developers

De uitdagingen van een productief app developers team

The House of Appril

Yes, we hebben weer een nieuwe Soft skill training voor App developers. Deze keer in combinatie met een podcast waarin de trainer Ad van Roosmalen verteld over zijn ervaringen met developers en de problemen die hij is tegen gekomen tijdens de workshops. Maar ook over leiderschap, de uitdagingen van een team en hoe hij hierbij kan helpen.

De uitdagingen van een productief developers team

De wereld waarin we opereren verandert voortdurend, of het nu gaat om nieuwe technologie, de marktsituatie, eisen van klanten, interne veranderingen of zo als nu, een pandemie. Door voortdurend gebruik te maken van de collectieve expertise en intelligentie van jouw team, wordt het gemakkelijker om uitdagingen te navigeren en kansen te omarmen.

Een team door al deze veranderingen leiden, bedrijfseigenaar worden en personeel aanwerven zijn grote veranderingen die andere vaardigheden vragen dan je wellicht tot nu toe hebt moeten gebruiken. Dus, de vraag ‘hoe leid je een team’, zou eigenlijk moeten zijn hoe je succesvol een team leidt in een omgeving van verandering. En hoe je leiding geeft zodat je team en organisatie hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Luister hier naar de Soft skills podcast

#tech#team#teambuilding#softskills#trainingen


Mee doen met de training?

Op vrijdag 24 September 2021 is de volgende  09:15  till 13:15 en verloopt deze keer online. Deelname damage: € 250,- ex btw. Meer weten, check de training en geef je op via The House of Appril