Ben jij developer en wil jij met mij op date?

Developer of CTO gezocht voor een dating app

Stel mij graag even voor 😉

Hi! Mijn naam is Ruth van Elburg, ik ben 29 jaar (bijna 30, please make it stop..!), kom uit Amsterdam, was ooit accountant en ben hartstikke single. Vorig jaar heb ik de stap naar het ondernemerschap genomen en sindsdien ben ik bezig met de lancering van een nieuwe dating app: UpToDates. Alwéér een nieuwe dating app? Jazeker! Deze app is bedoeld om echt op date te gaan. Ik vind daten namelijk heel leuk, en ga dan ook graag met jou op date om te kijken of het klikt en of jij de enthousiaste developer en/of cofounder bent die ik zoek!

De technische aspecten 

De MVP wordt momenteel ontwikkeld in React Native, Node JS, door iemand in het buitenland. Na de eerste release, die gepland staat op het moment dat de horeca weer open gaat, wil ik graag samenwerken met een Nederlandse developer en de mogelijkheid bieden om co-founder/CTO te worden. Ik sta ervoor open om na de eerste release in jouw code opnieuw te beginnen. De backend bevindt zich in Amazon.

“Ik ben opzoek naar een developer/ CTO / Co-founder”

Hoe zie ik het voor me?

Ik kan zelf niet ontwikkelen, dus dat laat ik volledig aan jou over. Waar ik me mee bezighoud is het uitwerken van ideeën, marketing en groei, alles datagedreven, en alle andere zaken die bij het hebben van een datingapp komen kijken. Om de startup te laten groeien zou ik graag steeds meer specialisten aan het team toe willen voegen. 

Qua vorm van samenwerking sta ik open voor meerdere opties. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die co-founder/CTO wil worden in ruil voor aandelen, maar ook freelancen of een vast dienstverband behoren tot de mogelijkheden. Als er iemand is met verstand van apps bouwen met wie het klikt die zin heeft om dit avontuur met mij aan te gaan, is alles bespreekbaar. 

Ik werk graag efficiënt en ga er altijd van uit dat alles mogelijk is, maar ik ben wel realistisch. Ik accepteer uiteindelijk liever dat iets niet kan dan dat ik te optimistisch ben en teleurgesteld word. Ik ben heel benieuwd naar wat jouw eigenschappen zijn en of er een klik is. Want net als in een relatie hoeven we niet precies hetzelfde te zijn, maar gaat het erom dat we elkaar aanvullen. Ik ga dan ook graag met jou op date om te kijken of jij de enthousiaste developer, cofounder of CTO bent die ik zoek!

Over de app

Na de match kun je niet chatten, maar plan je meteen een date in op een van de locaties in de app. Je kunt uitgebreid filteren dus je ziet alleen de profielen die aan jouw wensen voldoen. UpToDates is bedoeld voor mensen die écht willen daten en geen tijd willen verspillen aan gebruikers die matches sparen, alleen afleiding zoeken en niet serieus zijn.

Zodra de horeca weer open gaat en je weer leuke date-activiteiten kunt doen wil ik de app lanceren. De MVP wordt nu ontwikkeld in het buitenland en bevindt zich in de testfase. Na de release wil ik graag samenwerken met een Nederlandse developer en deze de mogelijkheid bieden om co-founder te worden.

Co-founder gezocht

Whats in it for you?

Co-founder, aandelen of salaris? Wie wil dit avontuur met mij aan gaan?!  Scherper zijn in wat de samenwerking inhoudt. Ipv wat je moet kunnen meer schrijven van wat ik zelf vind en hoe ik werk en dat je iemand zoekt die dat met je meedoet. Hoe zie ik de samenwerking? Eventueel samen vormgeven, waar sta jij voor open? En waar ikzelf? Hoe werk ik zelf? Whats the deal? Heb jij ook mijn eigenschappen dan kunnen we samen heel ver komen! Ik zoek een klik, iemand die me aanvult, met verstand van apps bouwen en zin heeft om dit met mij te doen en wat ga ik bieden: aandacht, ideeen, aandelen, skills. 

Let’s go on a date!

Ik vind daten heel leuk, dus ben of ken jij de developer die ik zoek? Let’s go on a date om te kijken of het klikt! Zoals je in mijn blogs kunt lezen geef ik mijn nummer niet voordat ik weet wie je bent of voordat ik je heb ontmoet, dus stuur een mail: ruth@uptodates.nl en wie weet!

Ben je geen developer maar wel single en enthousiast over het concept? Meld je dan hier aan als testgebruiker of volg UpToDates op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.