Yes, een nieuwe soft skills training voor app developers

We hebben weer een datum!

Soft skills

Leiderschap: Wat is je stijl en hoe je het moet aanpassen.

Verandering en onzekerheid zijn constante factoren in de omgeving waarin we nu opereren. Veranderende marktsituaties, nieuwe innovaties die de manier waarop we werken veranderen en management vervanging van alle impact of onze dagelijkse activiteiten. Dit jaar heeft de pandemie de meeste mensen die vanuit huis werken, zonder dat er fysiek contact mogelijk is. Voor sommige bedrijven betekende dit eigenlijk groei en groei is ook verandering en moet het voornamelijk online worden afgehandeld.

Steeds vaker navigeren we door complexe problemen om op zoek te gaan naar de mogelijkheden die we nodig hebben. Complexe problemen vragen om collectief initiatief en actie. De manier waarop je de zaken leidt. Het heeft invloed op de cultuur van je organisatie en het vermogen van je team of organisatie om met verandering om te gaan. Met andere woorden, het vermogen van jouw team om succesvol te zijn.

In deze workshop onderzoek jij je leiderschapsstijl. Wat werkt en wat niet en waarom je het misschien moet aanpassen. Ontdek hoe jij de capaciteit in je team kunt opbouwen om met uitdagingen te werken en in kansen te stappen.

Ons doel is dat jij aan het einde van de workshop wegloopt met een:

  • Een begrip van de relatie tussen uw leiderschapsstijl en het succes van jouw team.
  • Een nieuw perspectief in leiderschap.
  • Praktische stappen om je leiderschap aan te passen.

Details trainingssessie
Datum: 23 april 2021.
Van: 09:15 tot 13:15 met een kleine pauze in het midden
Plaats: Online
Kosten: € 250,- ex btw

Deze training vindt alleen plaats als er 4 deelnemers zijn
De training is in het Engels, tenzij er allen Nederlands sprekende deelnemers zijn.

Wilt u deelnemen aan deze training, stuur dan een e-mail naar: Jacqui@thehouseofappril.com

Over de trainer

Ad van Roosmalen is een trainer in leiderschap en organisatieontwikkeling. Hij ondersteunt leiders, teams en organisaties bij het vergroten van hun capaciteit om succesvol te zijn in constante verandering. Ad faciliteert verandernetwerken en effectieve strategie- en brainstormvergaderingen.

Check the english version

https://www.thehouseofappril.com/blogs/3/e5u6c6-leadership-training