Coffee Coding goes live with Miss Appril

Elke laatste zaterdag van de maand

Elke laatste zaterdag van de maand

De Appsterdam Meetup in de Coffee Room is vanwege corona al een tijdje online. Omdat we het missen starten we naast de huidige online sessies met een Meetup, in real life. Op de laatste zaterdag van de maand vind deze plaats, bij Miss Appril op kantoor in Da Vinci creatieve ruimtes

Bouw, werk jij aan apps of wil je eens sparren over een app idee. Neem je laptop meer en geef je op voor deze Meetup. Mocht je met de auto komen, je kunt bij ons (intern) parkeren op de binnenplaats. Opgeven doe je binnenkort via de Meetup van Appsterdam, adres onder in de post. (Vanwege Corona hebben we een beperkt aantal plekken) of deze meetup’s in 2021 doorgaan, ligt even aan de corona situatie maar voor de aankomende drie maanden zijn we live. Zien we je daar?

Adres

Da Vinci creatieve ruimtes
Nieuwpoortkade 2a,
1055RX Amsterdam

Data en tijd

  • 26 September
  • 31 Oktober
  • 28 November
  • Van 09:30 tot 12:00

Geef je op via de Meetup

https://www.meetup.com/nl-NL/Appsterdam/events/pjsjvrybclbmc/

Als laatste…

Thee word geserveerd, koffie hebben we uit de machine.
We hebben 11 werkplekken op basis van de Covid19 regels.
Breng voor de zekerheid een verlengsnoer mee.

Welcome to Appsterdam

Bring your laptop and get feedback, encouragement and support, no matter what level you are at.Share and contribute. Get guidance. Feel good. All levels are welcome, so don’t be shy.

In the future we plan to have break-out sessions where we will have short talks on valuable topics and also conduct mini-hackathons where all of us get to participate and learn together.

Maike and Daniel are super committed to have an inspired group.

Whether you are a seasoned programmer or learning to code, wouldn’t it be cool to run by your challenge with another programmer when you get stuck? Or you have questions, or simply want to be in the environment of other like-minded friends while you work on your project?