5 van 5 sterren
Klanten hebben 675 beoordelingen gegeven aan Miss Appril
 
Vind je match direct: 
 

Get in the zone, meditatie op de werkvloer

Betere focus met Meditatie

Welk bureau doet er mee

Wij mensen hebben zo’n zestigduizend gedachten per dag. Met meditatie kom je er langzaam achter dat je niet je gedachten bent, maar dat je er boven kunt staan om ze te observeren. Je doorbreekt je oude gedachtepatronen en vervangt ze door een gevoel van innerlijke rust. Vanuit rust heb je een beter overzicht en kun je beter focussen.

Welk bureau zou willen mee doen aan een proefperiode “Meditatie en code”  We starten in de eerste week van september en duurt een maand. Het programma loopt tussen 08:00 en 09:00, de trainer komt bij je langs kantoor, traint creatieven en developers die hier voor openstaan. Deze mindset brengt je een heldere geest, helpt je met code & creatie en draagt bij een aan gezond klimaat in je organisatie.
Interesse?

Mail jacqueline at appril.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *