Ik steun NLTech

Play it fair
Makerscommunity’s spelen een grote rol in de Nederlandse kenniseconomie, tijdens hun bijeenkomsten houden ze de bezoeker up-to-date en is er volop ruimte voor experiment. Door de diversiteit van onderwerpen en bezoekers zijn ze commercieel gezien nauwelijks interessant. Een steuntje in de rug kunnen ze dus wel gebruiken.

Als founder van het appril festival vind ik het belangrijk dat we in Nederland deze community’s helpen, in cash of in kind. Bij elke match die ik maak, gaat een deel van mijn fee naar een van de onderstaande community’s. Match ik voor jouw bedrijf of organisatie? Jij beslist naar wie dit bedrag gaat.

Voor 2017 heb ik de volgende drie organisaties (stichtingen) gekozen:

  1. Hackers and designers.nl – Zet zich in voor designers.
  2. Coderdojo – Verzorgt codeerles aan kinderen.
  3. Appsterdam – Haalt IT talent naar NL.

Heb jij een suggestie voor volgend jaar? Laat het me weten.

Waarom Dharma punten?
Elke daad of gedrag heeft zijn uitwerking, dit wordt ook wel de wet van “actie en reactie” genoemd. Draag je een steentje bij aan de Nederlandse app community dan bouw je goede Dharma op. 
De term Dharma heeft betrekking op het juiste handelen, op de juiste tijd, op de juiste manier en om de juiste redenen volgens de universele wetten van de menselijke natuur wat tot tevredenheid, geluk en voorspoed zal leiden. Karma verwijst karma alleen maar naar het verrichten van daden, niet naar de gevolgen van die daden. Het gevolg van een daad wordt ‘vipāka’ genoemd.