Dev’s & Designers

Ben je een developer of designer en heb je geen zin in de rompslop van het zoeken naar passend werk?

Vind je het fijn als iemand jou vertegenwoordigt, iemand die jou persoonlijk kent en jou hierdoor goed kan matchen met bedrijven die op zoek zijn naar professionals uit de app-industrie. Met wie jij kunt sparren over je volgende stap, die je kunt inzetten om voor jou op zoek te gaan naar een team, een interessante opdracht of die je gewoon helpt aan werk om de rekeningen te betalen?

Hello, hier is matchmaker Miss appril. Met zes jaar ervaring als app-festival programmamaker en een groot hart voor de community koppel ik jou aan leuke app-opdrachten en werkgevers.

2017 – 2018 Agent Miss appril 

Het aankomende jaar gebruik ik graag om mijn agentschap vorm te geven. Hiervoor ben ik op zoek naar senior developers en designers die het allerliefst werken aan projecten die impact hebben op de samenleving, hetzij sociaal, innovatief danwel creatief. Makers die dromen over code, die een complex probleem snel vertalen naar een uitdagende klus. Die altijd het beste geven van wat ze in hun mars hebben.

Ben jij een senior developer of designer, die het vinden van het juiste werk en onderhandelen niet het meest uitdagendste van zijn of haar carrière vindt? Houd jij je liever bezig met je werk? Zet je naam in mijn online adresboekje of maak een afspraak. Ik help je graag met het vinden van de juiste gigs.


Voor wie zet Miss appril zich in? 

 • Je bent een Mobile Hero, developer of een designer en je bent op zoek naar werk
 • Je bent een pro en weet alles van apps bouwen
 • Je droomt zelfs in Android of iOS en toch heb je niet altijd werk
 • Je start graag nieuwe projecten maar hebt geen zin om deze zelf te zoeken
 • Je werkt graag met fijne mensen. Respect en vertrouwen staan bovenaan op jouw lijst
 • Je zit niet te wachten op een agent die acht keer bij je aanklopt voor een klus terwijl je bezet bent!
 • Je bent klaar met recruiters die achter je aan zitten
 • Je bent op zoek naar iemand die jouw belangen vertegenwoordigt. Iemand uit de app-community die snapt wat bij jouw skills en bij jou persoonlijk past (en wat niet), die transparant is en jou laat weten aan wie zij jou wil koppelen

11 redenen om je in te schrijven bij Miss appril

 1. Als appril-festival founder heb ik een groot netwerk waar jij je voordeel mee kunt doen. Enorm veel contacten om jou je volgende klus te bezorgen.
 2. Als Miss appril heb ik niet alleen vaste banen voor je, maar ook klussen en spoedhulp.
 3. Je kan bij mij ook aankloppen als je je volgende teammaatje zoekt voor jouw eigen klus.
 4. Ik begrijp jouw skills en ga jou niet als Android Developer vragen of je een iOS  app kunt bouwen. En vice versa.
 5. Geen ‘lucky shots’, zinloze mails of overbodige telefoontjes. Ik doe niet aan ‘dealen’ met CV’s, maar plaats jou persoonlijk.  
 6. Je hoort meteen aan welk bedrijf ik je wil koppelen. Ik ben open in wat ik communiceer. 
 7. Het scheelt je een hoop geneuzel en tijd. Je hoeft niet zelf te onderhandelen over jouw fee, dat doe ik voor je. Qua inhoud kan ik goed ‘verkopen’. Ik zorg ervoor dat je goed betaald krijgt. Je krijgt jouw gangbare tarief of meer.
 8. Werk alleen met profs en voor profs. 
 9. Als Miss appril doe ik wat ik doe omdat ik het leuk vind om mensen te inspireren en te verbinden. Vanuit het appril festival doe ik dat inmiddels al 6 jaar voor de Nederlandse app-industie, de bedenkers, makers en designers.
 10. Je werkt met iemand die vanuit liefde voor het vak en het creëren van mooie producten gaat voor het beste resultaat voor jou.
 11. KARMA BONUS: Bij elke match via Miss appril, gaat een deel naar een dev- design community! Check karmapunten.

Het online adresboekje waar je wél in wilt staan

Schrijf je contactgegevens in het online adresboekje van Miss appril en ontvang regelmatig interessante klussen en vacatures in je mailbox. Stuur een mail met je CV naar jacqueline[at]appril.nl om een afspraak in te plannen en kennis te maken.

>> Direct naar het adresboekje van Miss appril <<

Wat anderen zeggen

“Jacqueline heeft een hele duidelijke visie wat ze wil en dat is, mensen verbinden die elkaar kunnen versterken en daar is zij heel goed in. Dit heeft ze bewezen door 5 jaar lang het Appril festival te organiseren en uit te voeren waardoor het netwerk elkaar is gaan versterken, deals zijn gesloten en er zijn mooie contacten opgedaan. Jacqueline weet als geen ander mensen te enthousiasmeren om mee te doen en hun steentje bij te dragen. Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier met haar samengewerkt.”

 Elies KouwenhovenThe Allotmenteers, events for innovation