The app festival appril2019 is coming

appril staat weer voor de deur en het inmiddels alweer de 7de edtie.

Drie dagen vol met workshops, lezingen, diners en netwerkborrels, meet the expert en waar elke dag  zo zijn eigen karakter heeft. Dag 1 is onze trainings dag, de tweede dag van appril is de festival dag zoals je van ons gewend bent met allerlei sessies kris kras door de stad. Nieuw is de curatie van team Appdevcon die alle tracks zorgvuldig samenstellen. Kom je langs?

Program appril2019, day 3
Dag 3 is de conferentie dag in Pathe de Munt waar we je inspireren met 5 tracts, met sessies voor Product Owners, Project Managers, Designers en Techies. Met als finale stuk de App awards uitreiking  met o.a Brechtje de Leij, Michel van den Berg, Remco Janssen en Sylvia Lorente van Berge Henegouwen

Track 1 Inspiration: 100% inspiration for Product Owners, Project Managers, Designers en Future of Tech.


Track 2 Product:
Building an app is not easy. This track will help you rub better projects, reduce risk and increase productivity. Learn from experts to improve your app and enhance your product Owner skills.

Track 3 Marketing: Whether your app has 200 users or 2M, every app needs a growth and user acquisition strategy. Learn what tools you can use to increase your app downloads or revenue

Track 4 Future of Tech: All about development and New Technology. Whether you are planning an app or already have an app, learn what technologies of tomorrow you can start incorporating today

Track 5 Design:’The success of an app depends on the user experience, and apps continuously compete to provide the best UX. Learn best practices from successful app designers to improve the design of your apps and delight your users