Ben jij de nieuwe Chief Technology Officer van een Amsterdamse start up?

Je bent een Scale Up en komt tot de conclusie dat het anders moet.  Je hebt het lef om de stekker er uit te trekken en terug naar de basis te gaan. Je begint opnieuw, met een nieuw team om samen te bouwen aan een inteligent systeem waar AI centraal staat. De ambities voor de aankomende twee jaar zijn groot en daar heb je hulp bij nodig.

Dit team bestaat nu nog uit een klein clubje van 8 man met daarom heen en freelance schil. Ze zijn opzoek naar een CTO die samen met het team de techniek opnieuw wil vormgeven en opzeten, die samen met het team groeit en de start up helpt  uitbreinden. Deze startup maakt deel uit van een grotere structuur van BV’s.

Wie ben jij
Heb jij een veel ervaring als techneut en wil je de stap maken naar een CTO rol, dan is dit wellicht jouw volgende project.

Wat ga je doen…

  • Je geeft leiding aan het technische team en de productteams  waarvan 8 mensen (techniek en product) in vaste dienst zijn en de rest is er op freelance basis.
  • Formuleert de technische strategie om het toenemende aantal gebruikers, dealers en chauffeurs op te kunnen vangen en ontwikkelt en implementeert de ontwikkelings- en implementatiepraktijken op basis van de toenemende volumes.
  • Je helpt mee met het verdubbelen van het team
  • Rapporteert aan de CEO
  • Ontwikkelt de product roadmap. Hij/zij verdeelt de beschikbare middelen tussen technologie en productontwikkeling, waarbij hij/zij leiding geeft aan business professionals.
  • Maakt regelmatig releases van hoge kwaliteit mogelijk. Hij/zij stelt ingenieurs in staat om hun ideeën snel te testen en in te zetten en bouwt aan een cultuur van meten, verantwoording en kwaliteit.

Meer weten? Neem even contact met mij op, via linkedin of per mail: jacqueline@appril.