Jouw volgende stap, ik kan je helpen

Wat wordt jouw volgende stap?

Wellicht herken je het,  je hebt een goede baan, leuke collega’s, voldoende uitdaging, maar toch wil je iets anders. Het kan zijn dat je een nieuw richting wilt inslaan, dat er iets op de werkvloer is veranderd of wellicht iets heel praktisch, je bent de reistijd zat. Mocht je in zo’n situatie zitten en je hebt geen haast om a la minute te veranderen,  zet mij dan in. Met mijn netwerk kan ik je helpen met het vinden van een nieuwe baan of uitdaging die echt bij je past. 

Wat kan ik voor je doen?
Doordat ik heel Nederland door kras om te praten over het app festival kom ik bij veel digitale agency’s. bureau’s waar de web en apps creëren. Zo leer ik veel bedrijven en hun cultuur kennen, weet ik wat er speelt en  heb inmiddels een enorm netwerkwerk opgebouwd.

Geef mij een Job search
Neem contact met mij op en dan gaan we samen kijken wat bij je past en wat jij nodig hebt.  Wie weet vind ik zo je volgende baan, klus of avontuur.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen?
Stuur je CV  naar: jacqueline@appril.nl

#Discreet #Matchmaker #Carriere #Samen #Zoeken