Senior iOS developer beschikbaar vanaf 15 mei

Op 15 mei 1963 word de Mercury MA-9 wordt gelanceerd met aan boord Gordon Cooper. Deze vlucht was de zesde en laatste bemande ruimtevlucht in het kader van het Amerikaanse Mercury-programma. De capsule genaamd Faith 7 werd gelanceerd met een Atlas-raket, en maakte 22 omwentelingen om de aarde. Tijdens de laatste omwentelingen viel een aantal instrumenten uit en er trad kortsluiting op maar slaagde er toch in om een perfecte landing uit te voeren.

Op 15 mei 2018 komt er weer een Senior iOS developer op de markt. Beschikbaar regio Amsterdam  gaat hij voor voor 32 uur a € 95,- per uur voor je aan het werk (incl. bemiddeling)  Deze zeer communicatieve developer zou je gerust bij je klant aan tafel kunnen zetten voor het technisch projectmanagement.

Naast deze developer komen er de aankomende tijd diverse senior developers vrij voor nieuwe projecten, in juni en juli: iOS, Java 7* / ColdFusion 8*,9/ SQL, Medior Android en UX. Bij elke match gaat er 5% naar een van de drie app communities die ik heb uit gezocht. #PayItBack

Meer weten of interesse? Laat een berichtje achter.