Hello januari, check hier je nieuwe team member

Januari 2018,
Ook deze maand komen er iOS developers vrij en kunnen je helpen met het bouwen van je app, je web applicatie of game.


1.
Per: Lead interaction designer for Warner Bros, UCLA, 42 Entertainment.
Beschikbaar per direct.

Skills: Figma, Framer, Sketch, Adobe CS, Lucid chart, Coda, HTML 5 CSS, apple dev tools, Google apps, Trello, Pivotal tracker, Bugherd.


2. Andre: 
Full stack developer,

Skills:  React.js, Redux.js, Mongodb,Node.js, SQL,  Django & Python.


3. Bas
: junior iOS developer
Na een driekwart jaar aan een app te hebben gewerkt, is de opdracht in het nieuwe jaar afgerond en kan Bas in de tweede week van januari, voor jou aan het werk. Deze slimme engineer  beheerst zowel de basis van iOS als Android en heeft zich de afgelopen periode in kotlin verdiept.

4. Marc, medior android developer

5. Daan: medior UX

 Freelance

6. Joris: Freelance fullstack developer
heeft in januari tijd om jou te helpen met je (nieuwe) team. Het maken van prototypes, ontwikkelen van internet producten, het ontwerp van het design en de architectuur van je apppliactie’s voor game(engine)s en websites.

Skills: PHP7, Javascript ES6. MySQL, HTML5, CSS3/LESS/SASS/SCSS, Canvas/WebGl, jQuery, Vue.js, Git, Composer, Node.js, Pixi.js, Laravel Linux, Mac, Windows, Photoshop, Sketch

.7.  Mark: Medior iOS developer. / regio A’dam.
Mark is een enthousiaste communicatieve iOS developer die naast het technische gedeelte graag mee denkt over interaction design en functionaliteit. Mark heeft inmiddels een aantal jaren iOS development achter de rug en is medior developer. Hij woont en werk Amsterdam en heeft tijd om aan een interessante opdracht te werken.