Zoek jij Mobile Heroes?

Nederland staat op elk internationaal startuplijstje en zit in een goede flow. Elke dag ontstaan er mooie tech-initiatieven op het gebied van VR, IOT, AI en al die andere. De overeenkomst is dat ze allemaal vaak ontsloten worden door een app. Deze apps worden gebouwd door een team van professionals met uiteenlopende skills. Als initiator van het appril festival ken ik veel van deze makers die jouw nieuwe app of multi-platform kunnen bouwen.

Het ondergrondse netwerk

Er is werk zat voor goede vakmensen, zelfs iets te veel. In deze overspannen markt zie je developers onderduiken. Werk vinden ze via via. Doordat ik met het appril festival kennis deel en inspireer, begeef ik mij in dit ‘ondergrondse’ netwerk en ken ik jouw toekomstige werknemer. Doordat ik specialisten en community’s vanuit de app-industrie samenbreng en op een integere manier benader, weet ik het juiste talent en professionals wel aan mij te binden.

Mijn adresboekje..

Zit barstensvol creatieven, appbouwers, vrije geesten, techneuten en mooimakers. Professionals die met liefde jouw web, app, of digitale campagne van A tot met Z kunnen bouwen, vormgeven en promoten.

Ik help jou aan je nieuwe *junior of *senior..

iOS developer 
Android developer
UX designer 
Digital designer

En mocht je op zoek zijn naar…

Een VR developer
Scrummaster
PR-communicatie specialist
Hard/software developer (internet of things)

… Mijn adresboekje is zo uitgebreid dat je het altijd kunt proberen.

* Sommige developers kunnen goed overweg met de Backend of werken in een andere specifieke taal. Zijn goed met JSON/Rest API’s en weten heel goed wat ze met andere API’s kunnen. Heb jij een specifieke vraag, laat het mij weten.

Pakketten


Hello World

Ben je op zoek naar developers of designers? Ik ga offline en online op zoek naar jouw volgende talent.
€ 2400,-

Ik vind jouw ideale nieuwe team member of tijdelijke hulp. Dit doe ik door het inzetten van mijn netwerk. Zowel offline als online, via tech & design community’s en in real life. Naast de seniors, begeleid ik jonge professionals die net van school komen. Ook behartig ik de belangen van een select clubje professionele freelancers die je kunt inhuren voor jouw project. En tot slot leg ik de link tussen expats die graag in Nederland willen werken en zich er willen vestigen. Lees meer over Hello World

Hello Festival

Ik organiseer een event en zoek jouw volgende teammember vanuit de inhoud met tamtam en rumoer.
Vanaf € 3500,-

Team members vinden vanuit de inhoud? Ik zet mijn festival-skills voor jou in en organiseer een popup event, meetup of workshop, waarvoor je de media als je klanten kunt uitnodigen. Ik doe dit samen met een PR-team en event professionals. Lees meer over Hello Festival

Hello Advise

Een uurtje sparren.
€ 125,-

 

 

 

Heb jij volop werk en ben je op zoek naar jong talent of een senior developer / designer? Ik zet graag mijn netwerk in voor je in. Ben jij een opdrachtgever in de creatieve tech-scene, wil jij je team uitbreiden of heb je behoefte aan tijdelijke hulp? Ik help je graag.

>> Let’s do this <<

Vul hier je gegevens in, dan ga ik voor je aan de slag!