Junior iOS appdeveloper

Programmeren zit in zijn bloed!

Als zeer ervaren IT-er in de IBM z/OS Mainframe omgeving, is deze developer teruggekeerd naar zijn oude liefde, code schrijven. Via The App Academy heeft hij zichzelf omgeschoold tot iOS Developer en al diverse apps ontwikkeld. Dit doet hij vanaf september graag voor jou! Deze technisch georiënteerde denker en doener werkt zowel in teamverband, als zelfstandig. De ervaring die hij heeft opgedaan in zijn diverse rollen als programmeur, technisch ontwerper, data base administrator en technisch, neemt hij graag mee naar naar zijn volgende uitdaging.

Deze developer is wellicht niet de jongste maar wel een van de meest bevlogen developers die ik heb ontmoet. Brabant, Utrecht en Gelderland behoren tot de opties om aan de slag te gaan als junior iOS developer.

Nieuwsgierig geworden naar Ton?
Laat wat van je horen: jacqueline at appril.nl

 

 

Bij elke positieve match schenk ik een percentage aan een NL tech community ter bevordering van de Nederlandse kenniseconomie.