Hello November, beschikbare developers en designers

Per 1 november gaan deze prof’s voor je aan de slag.

Voor de maand November komen er weer verschillende developers vrij om een nieuw avontuur aan te gaan.

Vaste dienst / Senior iOS developer 
Deze senior met 5 jaar ervaring, werkt graag voor een kleine organisatie. Heeft wel een visum nodig om hier te komen werken en wat tijd om hier te landen als hij in NL aan het werk gaat.

Vaste dienst Ash- Medio UX designer
Medior UX design is eigenlijk per direct beschikbaar voor een mooie uitdaging in de de randstad. Communicatief en werkt graag samen met een team aan een mooi product of dienst. Skill set: Userexperiencedesign /Userinterfacedesign /Usercentereddesign / A/Btesting /AdobeXD /Mobileapplicationdesign/ WebDesign /Mobiledesign / Wireframes /Photoshop /Prototyping /HTML5/ CSS /InDesign GraphicDesign

Freelance/ Hans- Creative digital, senior webdeveloper / junior UX developer ( react)
Deze freelancer helpt jou met de ontwikkeling van je website maak draait zijn hand er ook niet op om het project van a tot z te managen. Heeft zich recent op react gestort en ontwikkeld zich graag hierin door. Hans beheerst  de volgende pakketten: WordPress, Magento, Sketch, Sublime Text, Mailchimp, PHP, Javascript, jQuery, AJAX,CSS/SASS, Git, SVN, NPM, Webpack, Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Blender, Cinema 4D, Cubase, After effects, Premiere.

Vaste dienst/ Erik- Senior testmanager. Beschikbaar: Fulltime 
IT Professional with more than 17 years of experience in many different roles. This experience in combination with excellent communication skills enables him to both drive a technical team and meet the goals of management.Read more.. en dan link naar de website  His focus is on delivering quality within set deadlines. Worked on both external and internal projects. Acted in many different roles: project manager, team leader, test manager, middleware specialist, programmer, requirements analyst, technical writer, bid participation. Worked in many industries: finance, insurance, aviation, on-line gaming, social security, transport, retail, music companies. worked for: Rabobank, ABN AMRO, NS – Dutch Rail, NationaleNederlanden, and Nokia.

Freelance/ Vast.
Senior project manager/program manager of product owner Mobiel.
maar wellicht ook Head of global growth, Sr. Product Manager dit zijn  titels die Michel met gemak kan vervullen. Deze senior weet alles van waarde toevoegen in je app, zorgt er voor dat de gebruikers de app blijven gebruiken en zorgt voor meer conversie. Na 7 jaar buitenland is het nu tijd om terug te keren, alle ervaring die hij heeft opgedaan bij grote internationale retailers gaat hij nu inzetten voor jou. Interesse? Michel en ik horen het graag.

Vaste dienst.
Magnus – Medior Android developer. Beschikbaar: Fulltime
Van Zweden naar NL. Dit deed de medior android developer die ik bemiddel al eerder. Echter, na twee jaar Zweden mist hij Amsterdam en komt hij graag terug. Per 22 november loopt zijn Zweedse contract af, dan zou hij graag verhuizen en in NL willen beginnen. Een vaste aanstelling in de randstad zodat hij in de buurt van Amsterdam kan blijven, heeft zijn voorkeur. Interesse in een medior android developer met een liefde voor tuinieren en poezen? Die een vaste aanstelling zoekt en niet bezig is met hip, startups en glamour . Met oa een test/ it achtergond en nu bezig om iOS onder de knie te krijgen?

Freelance.
Rashid – Senior UX lead.

Deze senior UX lead is vanaf 1 november beschikbaar voor het bedenken en vormgeven van concept voor apps tot aan het opzetten van nieuwe UX afdeling. Rashid heeft een achtergrond als frontend/ backend developer en heeft zich naast developer van af 2011 gespecialiseerd in UX. Zijn skills set bestaat uit rapid prototyping, usability testing, A/B testing, Graphic en UX design, HTML & CSS, SPA framework en  JQuery.

 

Bij elke positieve match schenk ik een percentage aan een NL tech community ter bevordering van de Nederlandse kenniseconomie.

Interesse in een match? Laat wat van je horen: jacqueline 🐒appril.nl

Deze post word elke week ge-update!