Hello september, we present our new developers!

Beschikbare appdevelopers.
Ja, ja, deze dames en heren zijn beschikbaar om in september fulltime voor jou aan de slag te gaan. Deze developers zoeken werk in regio Amsterdam.


Stef, Junior Front End Developer /UXD-designer

Beschikbaar: Fulltime / regio A’dam.
Per 1 september kan Stef aan het werk voor jou als Front End Developer. Hij heeft een passie voor mooie, snel werkende, interactieve, responsive en UXD-vriendelijke websites. Naast het werken in de codes, maakt hij graag super coole designs. Deze stoere Front End developer speelt in zijn vrije tijd graag met computerspelletjes, gitaar, zingt en staat geregeld achter de BBQ. We zoeken voor hem een vaste baan in Amsterdam waar hij zich volop kan ontwikkelen.

Anna, Java developer
Beschikbaar: Fulltime / regio A’dam.
Deze slimme developer is cum laude afgestudeerd en twee jaar ervaring o.a bij een grote corporate. Zij kan per 1 september voor jouw aan de slag (regio Amsterdam) Goed team en een fijne sfeer zijn belangrijk, dus graag eerst een dagje sfeer proeven voordat het hele gedoe met code testen ect. van start gaat.

Jitske, Product owner
Beschikbaar: 32 uur / regio A’dam.

Het is niet normaal maar ik ken een Product owner met liefde voor digitaal. Marketing en big data zijn ook favoriet en voor meer dan 32 uur doet ze het niet. Het liefst in Amsterdam of omstreken i.v.m reistijd die ze liever in de klus wilt steken. Heb je interesse in deze topper, bel of mail gerust want matchen doe ik naar hartelust.


Ton- Junior iOS- Senior Mainframe developer.
Beschikbaar: Fulltime / Brabant

Is een technisch georiënteerde denker en doener, interessant en uitdagend werk in een IBM z/OS Mainframe omgeving is zijn passie. Na 20 jaar IT ervaring Read more.. en dan link naar de website heeft hij gekozen om een nieuwe richting in te slaan, namelijk als iOS developer. Zijn ervaring met IT brengt hij natuurlijk met zich mee. Vanaf 1981 heeft hij gewerkt in Mainframe omgevingen in diverse rollen als programmeur, technisch ontwerper, database administrator en technisch en functioneel beheerder. Hierbij heb ik veel expertise opgebouwd met Cobol, Endevor, Rexx, DB2, CICS en aanverwante tools.


 

Mark – Medior iOS developer. / regio A’dam.
Mark is een enthousiaste communicatieve iOS developer die naast het technische gedeelte graag mee denkt over interaction design en functionaliteit. Mark heeft inmiddels een aantal jaren iOS development achter de rug en is medior developer. Hij woont vlak bij de Veluwe maar komt graag naar Amsterdam om hier aan een interessante opdracht te werken.

 

 

Deze maand ben ik bezig met het bemiddelen van de volgende mensen voor een vaste baan.

Junior
Java developer -regio Amsterdam
Consultant – midden Nederland
iOS – regio amsterdam

Medior
iOS & senior web database- overijsel
Ux designer – regio amsterdam

Senior
Team lead test team – regio amsterdam
iOS – Regio Brabant / Nijmegen
Android – Regio Brabant / Nijmegen

Product owner – regio amsterdam
Project manager saas- regio noord/ midden Nederland
Project manager – regio amsterdam