Mijn eerste stappen als matchmaker & agent

De afgelopen maand heb ik de keuze gemaakt om mijn netwerk actief te gaan inzetten voor het bouwen van mooie apps en producten. Spannend. Want matchmaker ben ik al jaren, alleen nu ga ik mij er ook volledig op richten. In de wandelgangen kreeg ik al positieve reacties, maar hoe landt het bij de rest?

Op maandagmiddag 3 april kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen.

Ik besloot om eens te kijken wat er gebeurt als ik een berichtje post op Linkedin. Een berichtje waarin ik aangeef dat drie iOS developers graag aan de start gaan als junior. (En ja, ik ken deze heren echt en ze zijn echt klaar om aan het werk te gaan.)

Bericht gepost en de storm begon, het resultaat deel ik graag met je.

  • Binnen twee dagen is het bericht meer dan 3.000 x bekeken
    (inmiddels staat de teller aan het eind van dag twee op 3.389 views)
  • Talloze mails en mensen die bellen
  • 7 aanvragen op mijn bureau
  • 6 nieuwe Linkedin verzoeken
  • 3 verzoeken om samenwerken
  • 8 afspraken

En een hele hoop positieve reacties. Dat smaakt goed.

Berichten die ik binnenkrijg, gaan voornamelijk over de overspannen markt en hoe ik mijn netwerk hiervoor ga inzetten. Dat het ‘een goed idee is om dit met mijn achtergrond en netwerk, professioneel op te pakken’ en dat iedereen vooral weg wil blijven van de traditionele matchmakers op deze wereld.

Bericht 1 week online